Over ons

Wij zijn House of Wow

Onze missie bij House of Wow is eenvoudig maar krachtig: we willen laten zien dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is, maar ook opwindend en inspirerend kan zijn. We geloven in het creëren van een platform waar ambacht, handgemaakt vakmanschap en bewuste keuzes voor materialen samenkomen om producten te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een betere wereld.

Hoe het begon

Het verhaal achter House of Wow begon met een verlangen naar echtheid en een afkeer van de massaproductie die onze wereld domineert. Als oprichter geloof ik in een terugkeer naar de essentie van wat echt belangrijk is. Ik ben vastbesloten om het verhaal achter onze producten te delen en een positieve impact te hebben op de manier waarop we consumeren.

Onze kernwaarden

Bij House of Wow draait alles om onze kernwaarden: transparantie, duurzaamheid en het leveren van bijzondere producten. We streven naar maximale openheid over onze werkwijzen en de herkomst van onze producten. Elk item in onze zorgvuldig samengestelde collectie voldoet aan onze strenge criteria voor duurzaamheid en ethische productie. Onze producten vertellen stuk voor stuk een uniek verhaal en brengen karakter en stijl in elk huis.

Waarom House of Wow?

Wat ons onderscheidt van de rest is onze toewijding aan het aanbieden van een zorgvuldig gecureerde collectie vanuit Europa, waarbij we niet alleen streven naar esthetiek, maar ook naar een positieve impact op de wereld om ons heen. Hoewel onze producten soms iets langer onderweg zijn, geloven we dat het wachten de moeite waard is voor iets bijzonders en duurzaams.

We beginnen nog maar net

Op dit moment zijn we nog maar net begonnen, maar we hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen van producenten en leveranciers die in ons geloven. We zijn vastberaden om verder te groeien en ons te blijven inzetten voor een duurzamere toekomst. Ons uiteindelijke doel? Het worden van dé bestemming voor duurzaam wonen, waarbij we streven naar een positieve verandering, één stijlvol product tegelijk.

Welkom bij House of Wow, waar duurzaamheid en stijl samenkomen voor een betere wereld.