Verzending & retouren

Wat zijn de verzendkosten?

In Nederland en België
Bestellingen tot 35 euro: verzendkosten 3,95.
Bestellingen vanaf 35 euro worden gratis verzonden.

Wat is de geschatte levertijd?

De levertijd verschilt per product en staat gespecificeerd op de productpagina. Mocht de levertijd afwijken van de op de pagina gegeven informatie, ontvangt u hier tijdig een mailtje over van ons.

Bied je internationale verzending aan?

Op dit moment leveren we aan Nederland en België. Wil je een bestelling laten verzenden naar een ander land, dan verzoeken we je om contact op te nemen via het contactformulier.

Worden de producten duurzaam verzonden?

Jouw bestelling wordt zo duurzaam mogelijk verzonden. Er wordt zorgvuldig omgegaan met verpakkingsmaterialen, pakketjes worden zo klein mogelijk gehouden en de meeste duurzame vervoerder wordt uitgekozen.

Kan ik mijn bestelling wijzigen of annuleren?

In sommige gevallen is een bestelling nog wel te wijzigen of annuleren. Neem contact met ons op en we kijken wat er mogelijk is. Stuur simpelweg een mailtje naar info@houseofwow.nl

Hoe kan ik een product retourneren?

Kijk voor ons retourbeleid op deze pagina.

Overige

Hebben jullie ook een nieuwsbrief?

Wij hebben een nieuwbrief waarvoor je je kan aanmelden. Deze nieuwsbrief sturen wij af en toe om nieuwe producten of aanbiedingen onder je aandacht te brengen.

Welke betaalopties bieden jullie aan?

House of Wow doet er alles aan om jouw online aankoop zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Daarom zijn we continu in ontwikkeling qua betaalmethoden die we aanbieden. Transactiekosten nemen wij voor onze rekening, daar betaal jij als klant dus niks voor.

Momenteel kun je op onze webshop afrekenen met de volgende betaalmethoden:

  • iDeal
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Creditcard
  • Shop Pay