Verlicht je Leven met Led Light District

Verlicht je Leven met Led Light District

In het hart van Amsterdam schijnt een nieuw licht: Led Light District. Deze unieke lampenwinkel is ontstaan ​​met een duidelijke missie - LED-verlichting voor iedereen toegankelijk maken. Gevestigd in de bruisende hoofdstad van Nederland, streven ze ernaar om elke dag de wereld een beetje mooier én vriendelijker voor jouw portemonnee te maken.

Het is een veelvoorkomend misverstand dat LED-lampen een ongezellige en statische sfeer in huis creëren. Led Light District wil dit idee veranderen door te laten zien dat LED-verlichting juist warm, sfeervol en stijlvol kan zijn. Hun passie ligt niet alleen in de verkoop van LED-verlichting, maar ook in het delen van hun expertise over LED-technologie.

Gebroeders Tolhuijs

Opgericht door de broers Bastiaan en Joris Tolhuijs, brengen zij vanuit onze diverse achtergronden de nodige expertise mee om op een eerlijke manier iedereen te helpen bij het verduurzamen, verfraaien en verbeteren van hun interieur. Hun missie is om met onze diepgaande kennis mensen te inspireren en te laten zien dat LED-verlichting de ideale manier is om de wereld een stukje beter te maken.

Lampen hoeven niet duur te zijn als je maar goed nadenkt over de productie en het ontwerp. Zo worden hun hanglampen gewoon op hun kantoor gemaakt met een 3D-printer van biologisch afbreekbaar kunststof. Zo worden kosten bespaard en is de lamp ook nog eens duurzaam. 

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe lamp voor je woonkamer, een verlichtingsoplossing voor je kantoor, of advies nodig hebt over hoe je je huis duurzamer kunt maken, bij Led Light District ben je aan het juiste adres. Laat je inspireren door hun uitgebreide assortiment en ontdek hoe LED-verlichting jouw leven kan verlichten op een manier die vriendelijk is voor zowel jouw huis als de planeet.

Wij zijn trots dat de complete lampen van Led Light District onderdeel zijn van ons assortiment bij House of Wow. Laat ons je helpen om jouw huis om te toveren tot een oase van warmte, stijl en duurzaamheid. Koop een lamp van Led Light District; mooi voor je huis, goed voor de wereld!

Terug naar blog