Houd Je 3D-Geprinte Accesoires Stralend: Onze Geheimen voor Onderhoud en Duurzaamheid

Houd Je 3D-Geprinte Accesoires Stralend: Onze Geheimen voor Onderhoud en Duurzaamheid

Als trotse eigenaren van prachtige 3D-geprinte accessoires, zoals die van Studio Fibo, willen we graag enkele handige tips delen om ervoor te zorgen dat deze juweeltjes hun glans behouden voor de lange termijn. Hier zijn onze geheimen:

1. Waterwijsheid: Onze vazen kunnen perfect water bevatten met het glas erin, maar voordat je ze vult, zorg ervoor dat het glas goed op zijn plek zit om lekkage te voorkomen. Gelukkig worden al onze vazen geleverd met een passend glas, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken!

2. Zachtjes Reinigen: Agressieve chemicaliën zijn niet vriendelijk voor onze vazen, lampen en fotolijstjes. Vermijd reinigingsmiddelen die ze kunnen beschadigen en gebruik in plaats daarvan een vochtige of droge doek om ze voorzichtig af te stoffen. Was ze niet met warm water en stop ze niet in de vaatwasser - dat wordt niet gewaardeerd!

3. Glazen Zorg: Het uitneembare glas van de vazen verdient ook wat aandacht. Gelukkig kan dit kleine wonder veilig in de vaatwasser of met de hand worden gereinigd met zachte zeep. Een regelmatige schoonmaakbeurt houdt het glas sprankelend en klaar voor gebruik.

4. Bescherming tegen de Zon: We willen niet dat onze accessoires verkleuren of beschadigd raken door de zon. Bewaar ze daarom weg van direct zonlicht en op plaatsen waar de temperatuur onder de 50 graden Celsius blijft. Zo blijven ze stralen als nooit tevoren!

5. Lamp Onderhoud: Onze lampen zijn gemakkelijk droog af te nemen en kunnen indien nodig worden gereinigd met koud tot lauw water op een doekje. Zorg ervoor dat het water niet te heet is, omdat het gerecycled materiaal niet bestand is tegen te hoge temperaturen. Gebruik geen zware schoonmaakmiddelen om de lamp te reinigen.

Door deze simpele tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je 3D-geprinte accessoires, zoals de Hive vaas, de LOOOP fotolijst of de GLOW tafellamp, lang meegaan en hun schoonheid behouden. Laat ze stralen en voeg een vleugje magie toe aan je interieur! ✨

Terug naar blog